Etsitkö automaalaamoa, jossa autetaan ja opastetaan miten edetä autosi vahinkoasioissa? Tervetuloa asioimaan kanssamme! 045 177 1100

Automaalaus

Automaalaukset

Automaalaamossamme ovat käytössä markkinoiden johtavat Glasurit-automaalit, jotka ovat vesiohenteisia, korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä. Glasurit-maalit täyttävät kaikki VOC-päästönormit sekä nykyiset ympäristövaatimukset. Tämän päivän mukaisesssa maalauskammiossamme on optimaaliset olosuhteet maalaukselle. Ilmanvaihto ja kuivumisaika takaavat laadukkaan lopputuloksen maalatuille pinnoille.

Meille on ammattiylpeys luovuttaa auto asiakkaalle uudenveroisessa kunnossa, jossa ei näy sävyeroja maalauksen jälkeen.

SPOT-Paikkamaalaus

Spot-paikkamaalaus on edullinen korjausmenetelmä, jota voidaan käyttää puskurivaurioiden sekä naarmujen korjauksessa. Spot-paikkamaalausmenetelmällä vältytään usein puskurin irroitus- ja asennusvaiheelta sekä koko puskurin ylimaalaukselta, jolloin kustannukset jäävät murto-osaan kokonaiskustannuksista. Kustannukset voivat usein jäädä alle omavastuuosuuden, jolloin vältytään bonusten laskemiselta.

 

Ota yhteyttä

Ajovalojen korjaus ja pinnoitus

Pystymme korjaamaan ja pinnoittamaan ajovaloihin tulleita naarmuja nykypäivän uusimmalla tekniikalla.

 

Sijaisauto

Mikäli tarvitset sijaisauton, siitä kannattaa mainita ajanvarauksen yhteydessä. Kun tuot autosi meille korjaukseen, niin pihalla odottaa sinua varten varattu sijaisauto. Pääset jatkamaan matkaa normaalisti ilman ylimääräistä arkimenojen suunnittelua, kun autosi on meillä korjauksessa.

Ota yhteyttä
glasurit-maalit-haverinen